Јелена Томашевиќ после нејзиниот заеднички концерт со Камерниот оркестар во ЦК Битола ги рашири рацете и покажа колку му е големо срцето заради огромниот интерес и љубов која ја доби од битолчани: “Се враќам наскоро и Ве сакам сите!” напиша на нејзината официјална фејсбук страна.

Фото Диоген Хаџи Коста Милевски /Центар за култура Битола