Природно го поддржува имунолошкото здравје и ја зголемува енергијата

Иновативниот производ- комплекс од печурки со додаден бел лук, од лабораториите на канадската фармацевтска компанија JAMIESON, е вистински избор за заштита во претстојниот период. Комбинацијата од внимателно одбрани четири високо ефикасни соеви на печурки (шитаке, чага, реиши и лавовска грива), со својте активни компоненти, ќе овозможат целосна поддршка на имуниот систем. Активните компоненти, со своето синергистичко дејство, ќе ги активираат сите имуните клетки, па при контакт со надворешен *непријател* од типот вирус, бактерија, алерген… веднаш ќе се активира одбраната на организмот. JAMIESON MUSHROOM COMPLEX успешно ќе ви помогне да се справите со сите вирусни заболувања (вируси на настинка, грип, херпес вирус, хуман-папилома вирус…), ќе делува синергистички со антибиотиците при терапија на бактериски инфекции (особено оние кои предизвикуваат бронхит и пневмонија, но и бактериите кои резултираат со инфекции на урогениталниот систем), а самиот комплекс JAMIESON MUSHROOM COMPLEX ќе делува благопријатно при состојби на изнемоштеност, замор, односно физички умор. Медицинската литература има публикувано бројни студии за против-воспалителниот ефект на печурките што се содржат во JAMIESON MUSHROOM COMPLEX, а исто така потврдена е и нивната ефикасност во поддршка на терапијата на малигните заболувања. Дополнително, JAMIESON MUSHROOM COMPLEX ќе делува и на нормализирање на покаченото ниво на шеќер во крвта, ќе ја зголеми елстичноста на крвните садови, ќе го нормализира покачениот крвен притисок, а ќе делува стабилизирачки и на нивото на *добриот* и *лошиот* холестерол. JAMIESON MUSHROOM COMPLEX ќе ви помогне да ги надминете ефектите од стресот, односно ќе ги поправи сите оштетувања предизвикани од стрес, вклучително и нарушувањето на когнитивните функции. Со редовна употреба на JAMIESON MUSHROOM COMPLEX за само неколку дена, ќе почувствувате зголемено ниво на енергија, и многу поедноставно надминување на секојдневните грижи и проблеми.

JAMIESON MUSHROOM COMPLEX доаѓа во пакување од 60 растителни капсули, со дозирање од само еднаш дневно, нуди едноставност во поддршката на организмот за справување со сите надворешни предизвици.

Подобро здравје со печурките од JAMIESON MUSHROOM COMPLEX