Што кажуваат државните и Airly сензори за Битола?

1.

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

2.

Битола денес го држи високото прво место во загадување за Македонија ако не и во цела ЕУ.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here