БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Само еден посто од битолчани ова во живо го имаат доживеано. Од сега тоа е достапно и за другите нас. За везден да си гледате вакви сличиња и видеа обавезно да си ја заследите оваа страна АВАНТУРИТЕ НА РИБИЗЛАТА и само притиснете на копчето за лајк. Ви благодариме. И уживајте.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here