Битолчани во најтешките моменти кои се одлучни за функционирање на главниот град на Македонија Скопје, кој е покриен со три сантиметри снег, ја испраќаат најсоодветната механизација (види слика) за справување со хаосот на нивните улици.

Иако Битола е со над половина метро снег сеуште сме воодушевени од помошта со ретро автобусите и на сличен начин им излегуваме во пресрет на скопјаните!

Со здравје да си ги работите!