Во последните 24 часа е исчезнат битолчанецот Ставре Спировски кој е на 80 годишна возраст, физички здрав, без дијагноза и терапија. Последен пат е виден во населбата Горно Оризари. Доколку имате било каква информација јавете се во полиција на 192 или на телефон 075 209 154.