БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолската музичка атракција Brass Brothers ја промовира својата нова песна, „Inseparable”.

Драги пријатели и пријателки,
во ова исклучително тешко и тажно време, Brass Brothers ви ја презентираат и посветуваат својата нова песна “Inseparable”, прва од албумот “Balkan Mayhem”, со надеж дека на момент ќе Ви ги оттргнеме мислите од сите предизвици кои ни ги наметна пандемијата.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here