Веднаш после натпреварот во спортската сала Јане Сандански настанале инциденти помеѓу нашата навивачка група „Чкембари“ и „Комити“, настани направени од „нецивилизирани“ луѓе со фрлање на бекатон коцки, за кои спомена и претседателот на РК Еурофарм Пелистер Зоран Стерјев, а најверојатно заради доживеаниот пораз на домашен терен.

Видео и повеќе ТУКА