БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Најголем избор на салонско цвеќе и саксии. Бидете креативни и дозволете си шарена градина и во зима со најубавите декоративни зимзелени садници.
Ние постоиме за Вас, за Вашите домови и дворови да изгледаат совршено.

Грин Гарден Центар, на влезот во Г. Оризари 100 метри после Лукоил.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here