БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40
Уличка во старата чаршија
Новата пешачка зона покрај река Драгор
Бар Чаршија
Безистен
Градско Шеталиште

Битолската чаршија, Безистенот и други делови на Битола досега никогаш не биле украсени.

Фото-монтажи на Гордана Аџиева-Михајловска

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here