БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Видео колаж од фотографиите на Драги Јовановски од Австралија, по потекло од Битола, кога како играорец во МКУД ИЛИНДЕН од Сиднеј беше учесник на Дефилето за Илинденските денови во Битола далечната 1978 година.

Ти благодариме Драги и Ве поздравуваме.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here