КУД Илинден од Битола покрај наградата за најубава женска носија, добитник е и на уште две награди на 24 тиот Меѓународен фестивал во Искеле, С. Кипар и тоа награда за најавтентична група и специјална награда на Фестивалот!

Честитки од нас, честитки за сите и нивната промоција на нашите традиционални вредности!

А наше е да си ги пофалиме, вака или така!

БРАВО ИЛИНДЕНЦИ!

КУД ИЛИНДЕН БИТОЛА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here