Драги дечиња и родители, со големо задоволство Ве известуваме дека вашата и наша Игротека Playzone продолжува со работа од 1-ви Октомври.

Во согласност со одлуките од 01.10.2020 г. ќе можеме да почнеме со организирање на вашите родендени а притоа почитувајќи ги препораките на Влада и Комисијата за заразни болести.

Be очекуваме да ги закажете Вашите родендени во вашата омилена игротека почнувајќи од 1-ви Октомври 2020 г.

Закажете на телефон 075 541 270