FYSIOLINE е светски реномиран производител на фармацевтски производи, ортопедски помагала и опрема за фитнес и рехабилитација, којшто ја претставува револуционерната палета на производи ICE POWER.

Носејќи ја свежината од северот, ICE POWER е оригинална, проверена, сигурна и едноставна ладна терапија за болки и воспаленија во мускулите и зглобовите, достапна во над 50 држави низ светот.

Со богат природен состав, брз ефект и продолжена делотворност ICE POWER производите ги смируваат воспаленијата, ги намалуваат и спречуваат отоците, ја подобруваат циркулацијата на крвта, притоа ефикасно отстранувајќи ја болката кај возрасни, деца, бремени жени и доилки. Како прва помош при спортски повреди, ладната терапија ја зголемува подвижноста на зглобовите, ги опушта мускулите, забрзувајќи го процесот на нивно опоравување.

ICE POWER палетата на производи е клинички тестирана, а нејзината делотворност е потврдена во бројни научни студии.