БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ротаракт Клуб Битола организира акција во која почнувајќи од петок 25.10. 2019 г. до недела 27.10.2019 г. , секој ден во периодот од 10 часот наутро до 14 часот ќе има свој штанд на влезот на Веро Маркетот ( во близина на Новиот Пазар) каде сите купувачи ќе можат да донираат храна за кучиња.

Собраната храна ќе биде наменета во приватниот стационар за кучиња во Битола.

Дојдете заедно да ја покажиме хуманата страна, бидејќи и кучињата се дел од општеството.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here