БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Црвен крст, Општинска организација Битола покрај секојдневните активности со достава на храна и лекови, како и донација за ранливите категории на социјално загрозени семејства, денес изработија хранилки за бездомни животни и ги поставија онаку каде има потреба, секојдневно ке бидат дополнувани во координација со сите здруженија за заштита на животните.

Црвен Крст Битола, Македонија

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here