Почитувани, Ве информираме дека Хотел Широк Сокак, Битола донесе одлука капацитетите на хотелот да ги понуди на Министерството за здравство на нашата држава.

Бидете и Вие одговорни и придржувајте се кон препораките на Владата и Министерството за здравство.

Грижете се за вашето здравје и здравјето на луѓето околу вас.

#останидома