Сите битолчани од www.babambitola.mk/ Бабам Битола / Битола стари фотографии / Градот на Конзулите /ТВ ТЕРА преку старите фотографии од Битола,секој понеделник заедно другаруваме и се потсетуваме на некои култни места од Битола,објекти и градби кои повеќе ги нема или се видно изменети. Со вашите коментари Ве очекуваме да ни раскажите каде некогаш бил хотел Европа и сите заедно повеќе да научиме за нашата Битола,бабам Битола.Ви Благодариме…