Хотел ЕПИНАЛ има потреба од следнава работна позиција:

СОБАРКА

Потребни квалификации:

Средно образование
Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета за предност

Одговорности и задачи:

Ја одржува хигиената во хотелот
Водење евиденција на средствата за одржување на хигиената

Личен профил:

Вредна и одговорна личност
Позитивен и енергичен пристап кон работата

Вашата професионална биографија можете да ја испратите на [email protected]

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here