БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Најдобриот хотел Епинал лоциран во центарот на градот денес ја подготвуваше летната бавча која ќе биде со норми според најновите препораки. Еве како ќе изгледа :

Да си повелите!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here