Недела (17.03.) во 19ч.
Center – Lounge and Fresh Bar
(Широк Сокак 61)
Промоција на нова песна и нов музички видео запис “Hey You, Listen!” на Стефанија.
Идејата е да се пренеси чистата безрезервна љубов на големите и мали таленти, да се разбијат веќе поставените граници од предрасуди со мир. Да се подаде рака на сите кои сакаат да му помогнат на светот, а најпрво да си помогнат себе си.

Учество во спотот заземаат лица со различни попречености (слепи, глуви, со Даунов синдром, церебрална парализа, пречки во развој, аутизам…) од Битола , Скопје и Белград, и артистите (танчери, пејачи, изведувачи) на Анастасија Центар.
Воедно ќе се презентира документарниот филм ( “Hey You, Listen!” /behind the scenes), на тема „Подигнување на свеста кон лицата со попречености и развивање на емпатија“ (со посвета на починатиот најстар брат на Стефанија – Игор Милевски, лице со церебрална парализа (38)) во продукција на Welcome to Stefanija’s Music World.
Почувствувајте ги емоциите што не се прераскажуваат!

Линк од настанот ТУКА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here