На првата вечер и почетокот од “Фестивалот на музика од светот” младата и убава финска уметничка Хели Сиекинен ја исполни цела сала во Центарот за Култура во Битола и уште еднаш на сите ни потврди дека нашиот град е жеден за вакви светски имиња и врвни музички манифестации.

Фото и видео Центар за култура /Димитар Петковски.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here