БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Хармоникашот Димитар Митровски од Битола ни најавува нов албум кој за кратко време ќе биде промовирен пред сите:

Некаде пред Нова година планирам да го објавам мојот втор албум. Албумот ќе има композиции во повеќе стилови, а неколку од нив ке има и видео запис…ни пренесе Димитар

Инаку Димитар ни е познат од неговото гостување во Белград во музичкиот серијал “Со песна за душа” на Гранд ТВ.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here