19 јуни ТРЕНИНГ!

1-ви и 2-ри ЈУНИ, ХАМАЧИ ПЕЛИСТЕР ДАУНХИЛ КУП НА БАБА ПЛАНИНА !!!!

Организаторите на оваа трка ве уверуваат дека таа ќе биде најдобрата трка што ќе се случи годинава на Балканот!

Најекстремниот и највозбудливиот спортски настан наскоро во Македонија!

19 јуни ТРЕНИНГ!

1-ви и 2-ри ЈУНИ, ХАМАЧИ ПЕЛИСТЕР ДАУНХИЛ КУП !!!!