БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Започнуваат боемските вечери во ресторан Грне кај Магнолија. Ве покануваме вас и вашето друштво овој петок заедно да се дружиме и веселиме со музиката на најбитолската група БОЕМИ.

Петок 20.00 ч. 05.10.2018…

ПОВЕЛЕТЕ ДРАГИ БИТОЛЧАНИ!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here