БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Невреме со големи количини на дожд досега невидено моментално ја потопува Битола. Улиците се буквално нови битолски реки, а нашите возила глисери на вода.

Повелете едно видео од битолски “глисер” на угорниците према Бајро:

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here