Големиот Веспрем првпат во Битола. Штербик, Манасков, Штрлек, Лауге, Мае против нашиот Еурофарм Работник. Двојниот СЕХА-шампион голем предизвик за ракометна Битола оваа среда на 2 октомври во 17:15 часот.
Затоа почитувани љубители на ракометот Ве известуваме дека продажбата на билетите за овој натпревар ја стартуваме денес, сабота, во 12 часот. Цената на поединечниот билет за ова несекојдневно ракометно доживување е 250 денари.

Дојдете заедно да ги бодриме нашите момци во салата ,„Боро Чурлески“ во Битола. Билетите можете да ги купите онлајн на kartieurofarm.mk, како и на сите официјални продажни места кои се објавени на нашата страница за онлајн продажба на билети.

Ве очекуваме!