Пред некој час голем пожар ја зафати битолската стара чаршија во делот кој е карши слаткарница Пикант и тоа во реновираниот дел на дуќаните каде сега се наоѓа кладилница и бутик за детска облека. Пожарот е со тенденција да се прошири по околните дуќани бидејки сите се кровно поврзани еден со друг. Упатуваме мал апел доколку има некој слободен од вас сигурно би била добредојдена вашата помош!

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

2 коментари

  1. […] Пред некој час голем пожар ја зафати битолската стара чаршија во делот кој е карши слаткарница Сагар и тоа во реновираниот дел на дуќаните каде сега се наоѓа кладилница и бутик за детска облека, објави Бабамбитола.мк. […]

  2. […] Пред некој час голем пожар ја зафати битолската стара чаршија во делот кој е карши слаткарница Сагар и тоа во реновираниот дел на дуќаните каде сега се наоѓа кладилница и бутик за детска облека, објави Бабамбитола.мк. […]

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here