Џезоловка е врвната листа на алтернативен џез, импровизирана и најдобра џез музика од Хрватска и од регионот, вклучувајќи ги и соседите на Европската унија, како што се Австрија, Унгарија, Италија и нашата земја Македонија.

Како учесник на Jazzolovka можи да биде и нашиот битолчанец, Сашо Поповски доколку ги добие потребните гласови од нас. Затоа просто и едноставно, кликнете на линкот и гласајте Popovski & Tasevski Quartet “Edno mome”

Кликнете тука https://www.playbuzz.com/jazzolovka10/jazzolovka-rujan-september?utm_source=facebook.com&utm_medium=ff&utm_campaign=ff&pb_traffic_source=facebook&fbclid=IwAR1ibkQ0_4C72GKKzPqBYjRJpj4RpXmNVFHZSLEts0vg9w9Wu3jFRQyaY4Y

Ви благодариме!