По повод 21-ви Март Денот на пролетта и 22-ри Март светски ден на водите, гимназијалците направија Еко акција во гимназијата Јосип Брзо Тито во Битола.

𶠽𶠽𶠼󜠼?

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here