БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

​Сабота 28.01.2017

Започнувајќи во 08:00 ч. кај Инфоцентарот кој се наоѓа на големиот паркинг горе на Пелистер. Временски услови : сонце со температура  од -6 степени 

Недела 29.01.2017

Започнувајќи во 08:00 ч. кај Инфоцентарот кој се наоѓа на големиот паркинг горе на Пелистер. Временски услови : сонце со температура  од  -7 степени.

Инфо и резервации 
Koче +389 75 207 013
Maрко +389 75 587 560

Еден подруг викенд кој ќе се памти за цел живот…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here