Bounjour!

Секое вино е посебно на свој начин. Сепак, никој не заведува со таква префинетост како француските вина.

Најновото дополнување на семејството ,,Tikves Chéteaux & Domaines” e “Chateau de Gourdon“, винарија лоцирана во областа Сotes du Rhéne во Франција. Првите лозја во оваа микролокација биле засадени во 1870 година и нудат уникатна слика за француското производство на вино. Овој 6-ти декември ве покануваме да ги дегустирате новите 5 француски вина на нашата најголема винарија Тиквеш и нивниот премиум карактер:

Fontaine du Sud

Теггазе au Soleil

Mistral au Jardin

Vase de Pierre

Jolie Balade

Вината ќе бидат послужени со 5 соодветни јадења кои ќе го збогатат квалитетното вино и ќе направат да се чуствувате уште поубаво во магичниот предновогодишен амбиент на нашиот ресторан.

Влезниците се по цена од 1000 ден., а за резервации и прашања слободно побарајте не на: 047293030 или 075 395 213

Дојдете и дозволете за кратко да бидете заведени во една совршена француска вечер .

https://facebook.com/events/454106568579958/?ti=as

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here