Здраво на сите.
Сакаме да Ве известиме дека во Битола во ветеринарната амбуланта Др.Чупона се врши бесплатна стерилизација и кастрација на кучиња од страна на фондацијата Бибевски.

Можете да ги контактирате за да закажете термин или да се јавите директно таму на телефонскиот број 070 237 222 или 070 701 054.
Ова важи само за кучиња кои се од Битола или околината на Битола.

Animal rescue & care Paw Animalis Bitola