БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Фичото беше дел од фабриката за фрижидери Георги Наумов Битола и го користеја за опслужување на нивните сервисни услуги. Фотографија испратена од Зоран Видановиќ на кого јавно му се заблагодаруваме.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here