БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Боемско дружење со група трубачи на Широк Сокак… Бесценето✔️

Поздрав до сите и култната кафана. Респект…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here