Фан-зона пред натпреварот Еурофарм Пелистер – Татабања – спонзорирана од Златен даб!

(23 ноември 17:00 часот во подтрибинскиот простор на спортската сала „Боро Чурлевски“ – Битола)

– детско катче, анимација и наградна игра за најмладите
– загревање за натпреварот со пиво и навивачки песни
– продажба на клупски обележја, навивачки реквизити и сувенири со клупското лого по рекламни цени
– промоција на првото издание на клупскиот магазин на РК Еурофарм Пелистер (бесплатно издание)

18:45 – Почеток на натпреварот од ЕХФ Лига Европа
Еурофарм Пелистер – Татабања