Euronews: Широк Сокак, главната улица во Битола, каде некои граѓани ако треба два пати да ја поминуваат, ја поминуваат во различна облека…

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here