Бебињата се единствени. Тие имаат свои индивидуални потреби кои се менуваат со истата брзина со која бебињата растат и се развиваат. Производите и програмата на Twistshake се ксперти за сите фази низ кои минуваат бебињата. Кога детето се соочува со нови предизвици, Twistshake се тука за да им помогнат на најмалите со својата линија на иновативни и безбедни производи.

Ова лето, сите производи на Twistshake се со намаление од 30% на сите продажни места. Производите на Twistshake можете да ги најдете во сите аптеки на Еурофарм и во сите подобро снабдени аптеки низ Македонија.

Twistshake значи да одберете функционалност, естетика, практичност и убав дизајн, но пред се безбедни и со квалитетот потврдени производи од милиони мајки и деца од целиот свет.

Одберете Twistshake за вашите најмали и најмили и секој ден нека ви носи нова радост.