БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Покрај големите врнежи од дожд денешното невреме донесе и многу грмотевици…

Видео испратено од Дарија Стојчевска

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here