БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Група битолчани на чело со Класната Марија Магдалена Петковска Микаровска и II-6 од СОУ Јован Калаузи заедно со активисти од Скопје меѓу кои и Ирена Ристич

од познатото Министерство за Безживотна средина Ве канат на чистење по кизнај кој пат на ДЕПОНИЈАТА зад Новиот Пазар бидејќи не сме (или сме) поголемо ЃУБРЕ од ѓубрето на таа локација.

Затоа во недела на 24.03.2019 г. бујрумте во 10 часот и да дадеме наш допринос за почиста Битола, за посовесни граѓани и поажурни надлежни!

Линк од настанот ТУКА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here