БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Роден 1994-та година во Битола, основно образование во ОУ Климент Охридски, средно во гимназија ЈБТ…

Школски натпревари
За снимање на спот за Гимназијата
Во градскиот парк на трчање
На скијање Копанки
Со Филип Кузмановски
Матурант
Со моторот
Со сестрата Симона и братучедите Сара и Петар Дрогришки
Со сестрата Симона
Со дедо Стево
Грција на одмор
Матурант ЈБТ 2013
ДЏ Стеф Ан
Во РК Пелистер почеток на кариера

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here