Уште двосед немавме во река Драгор. Сега комплетно можеме над вода да одмориме и да се релаксираме. Ви благодариме битолчани!

Фото Ивона Кочов во фб групата Битолски проблеми

Ние секојдневно ја пратиме состојбата. Сигурно сте љубопитни што сме се имале досега во река Драгор?

Притиснете тука на овој ЛИНК