Околу 18 ч. попладне во Битола пристигнаа два автобуси со наши сограѓани кои беа заглавени на границите. Тие ќе бидат сместени во карантин во еден од битолските хотели.

Да им посакаме добредојде на нашите сограѓани и побрзо да им поминат деновите.

Бидете со нас, чекаме официјално соопштение кое веднаш ќе Ви го пренесеме.

Фотографија М. Хусеиновски