Маѓепсани сте од италијанската култура , италијанската архитектура и уметност ?

Не можете да одолеете на италијанската кујна , нивното вино и вкусното италијанско еспресо?

Зависни сте од италијанската мода и шопингот?

Тогаш со сигурност ќе се заљубите во нашите нови MIGLIORI скутери кои го носат духот на Италија блиску до Вас.

Модерни, економични и иновативни. Ефикасни, практични, еколошки… Ќе Ве освојат со симпатичниот дизајн, квалитетот и завршната изработка.

Со класични бензиски мотори или иновативни електрични BOSCH мотори, MIGLIORI скутерите ќе станат Ваше омилено превозно средство во текот на целата сезона.

Сите модели се со 12 месечна гаранција за квалитет!

Промотивни цени за првата ограничена количина!

Можност за плаќање на рати во соработка со SILK ROAD банка или синдикалните организации!

Посетете го СИНПЕКС, застапникот на MIGLIORI за Македонија или јавете се на 078/328-340 за секоја додатна информација