БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Локација ул.Партизанска во Битола. Гламносано црно дрво и без ниту едно ливче од удар на гром. Големи електрични празнења во Битола кои за среќа беа само со материјална штета. Затоа не се препорачува и е строго забрането да се биде под дрво за време на врнење дожд и грмотевици…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here