БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Шефот Видоевски покрај тоа што е одличен кувар е и одличен учител. Погледнете како заедно со Ѓорѓи приготвија вкусен ручек. Од нас малку форез и задоволување на вашата имагинација до следното заедничко дружење во хотел Епинал, Битола…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here