БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На мотокросот е источно европскиот шампион Христијан Илиоски од Битола, додека дронот кој го прати е HD-FPV со пилотот Дамјан Гугучевски.

Локација стаза Смолево.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here