БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Со заедничка акција на Златно Перо, WSS Effect – Банка за храна МК и TINEX маркети денеска беа донирани 100 пакети храна за социјално загрозени семејства во Битола.

Во оваа вонредна состојба на ширење на корона вирусот не треба да заборавиме да им пружиме помош на оние на кои им е најпотребна.

Доколку и вие сакате да се приклучите кон оваа хуманитарна акција можете да донирате преку www.e-tinex.mk

Додека ја правите вашата нарачка, направете донација преку купување на ХУМАНИТАРНИОТ ПАКЕТ во вредност од 198 денари со клик на следниот линк https://bit.ly/banka_za_hrana

Сите купени хуманитарни пакети ќе бидат донирани на непрофитната, хуманитарна организација „ БАНКА ЗА ХРАНА МАКЕДОНИЈА” која се грижи за сиромашните и социјално загрозените категории на граѓани.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here