ДОЈДЕТЕ ДА НАВИВАМЕ ЗАЕДНО на ракометниот натпревар помеѓу РК Еурофарм Работник и РК Пелистер во среда (21.11), 17 часот!

Цената на билетите е 50 денари, а за овој натпревар важат и сезонските билети.

Еурофарм ќе додели и 500 гратис влезници за градското дерби!

Сѐ што треба да направите е да посетите некоја од наведените аптеки и да ја приложите ЕУРОФАРМ клуб картичката. Првите 250 лојални членови ќе добијат по 2 гратис влезници за натпреварот.

Ве очекуваме во некоја од следните аптеки:

– ЕУРОФАРМ Широк Сокак (100 гратис влезници)

– ЕУРОФАРМ Веро (100 гратис влезници)

– ЕУРОФАРМ Центар (100 гратис влезници)

– ЕУРОФАРМ Грозд (100 гратис влезници)

– ЕУРОФАРМ Стив Наумов (100 гратис влезници)