Добар почеток за нашите пелистерци од Ски Клуб Пелистер на првата македонска трка во велеслалом организирана денес на 20.01.2019 г. од Ски Клуб Меденица во Маврово.
Во кaтегоријата U12, Ева Милевска го освои првото место, додека во категоријата U14 Дони Петличковски го освои шестото место.

Честитки до сите и Ви посакуваме повеќе успех понатаму наши Ски Пелистерци!

Инфо и фотографии Ски Клуб Пелистер